Blog

Píšu o tom by mohlo zajímat kupující, prodávající, ale i lidi z realitního oboru. Většinou se jedná o věci, které jsem osobně zažil a musel řešit.

Vzor: Darovací smlouva na nemovitou věc ZDARMA ke stažení!!! Ano, čtete správně. Dnes vám přináším vzor darovací smlouvy na nemovitost! Ale pozor, víte, že dárce může dar pro nevděk odvolat? To asi nechcete!

Ne u všech pojmů, které si přečte v inzerci nebo na webu si je člověk uplně jistý co znamenají a proto jsem Vám do příspěvku napsal vysvětlivky pojmů, se kterými se můžete běžně setkat.

🏠 Hledáte vzor kupní smlouvy na garáž? 🚗 Ať už jste kupující nebo prodávající, můžete se inspirovat kupní smlouvou, kterou používám já, když kupuji garáž pro sebe. Jelikož každý případ, se v některých věcech může odlišovat, je důležité počítat s tím, že smlouva může vyžadovat určitou úpravu. Zde jsou vytyčené základy.

Pokud Vás tato smutná událost potká, je pochopitelně vyřizování pozůstalosti nepříjemnou záležitostí. Vyřizování zahrnuje správu a rozdělení majetku, dluhů i závazků. Pokud se zaměříme na prodej bytu, který jste zdědil v dědickém řízení, je možný, ale vyžaduje několik podmínek a určité postupy. Zde je několik kroků, které byste měli provést:

Při koupi nemovitosti je důležité věnovat pozornost několika faktorům, aby se člověk vyhnul nechtěným překvapením a problémům v budoucnosti. Zde je několik věcí, na které si dát pozor při koupi nové nemovitosti: